STUTTGART - STRASBOURG

27.03.2009 10:20

EUROPA PARK

Už jste někdy byli ve vesmíru, letěli balonem, zkusili rafting na fjordech, jeli rychlovlakem ICE, svištěli po bobové dráze, tančili s duchy, sjížděli po peřejích na dřevěné kládě, viděli Trojského koně, skřítky, Berlínskou zeď, větrné mlýny či gladiátory v aréně? Už jste navštívili Čokoládovou zemi? Že ne? !? Tak tedy pojeďte s námi do největšího evropského parku, kde to, co by vám trvalo poznat a shlédnout roky, zvládnete během jednoho dne plného zábavy, vzrušení a dobrodružství….


Program:

1 den: Odjezd ve večerních hodinách. Cesta nonstop s hygienickými zastávkami
2 den: V ranních hodinách příjezd do STUTTGARTU - hlavního města Bádenska - Württemberska uložené v kotlině mezi malebnými vrchy, sídelního města württemberských vévodů a později i králů - prohlídka historické části města, možnost návštěvy Merzedes - Benz - Muzea - jedinečná sbírka dokumentuje vývoj výroby motorových vozidel od nejstarších modelů až po ty nejmodernější automobily, v odpoledních hodinách návštěva STRASBOURGU- starobylého města přezdívaného díky své poloze " křižovatkou Evropy" a dnes jednoho z "hlavních měst" Evropské unie. Pěší procházka historickým jádrem města, návštěva slavné gotické katedrály Notre -Dame, možnost plavby člunem po kanálech lemující Staré město, prohlídka budova Evropského parlamentu. Ve večerních hodinách příjezd do hotelu, ubytování, nocleh.
3 den: Celodenní návštěva zábavního centra EUROPA PARK v Rustu u Freiburgu. Park se skládá se z několika tématických částí, kde se dozvíte spoustu zajímavostí o Evropě i úžasně pobavíte. Jsou tu prezentovány evropské země: Rusko zde můžete navštívit kosmickou stanici MIR a proletět se vesmírem,Francie vás upoutá 4D kinem, obrovskou horskou dráhou vysokou 73 m s rychlostí až 130km/h., ve Švýcarsku se můžete svézt na bobové dráze, proletět se balonem či shlédnout lední revue, v Itálii vás upoutá zámek duchů, v Anglii si můžete zasoutěžit v závodních autech, v Rakousku se projet na kládě po vodě či v diamantové jeskyni, v Řecku uvidíte Trojského koně, v Holandsku větrné mlýny, ve Skandinávii si můžete zkusit rafting po fjordech či se zhoupnout na vikingské lodi, Německo reprezentuje rychlovlak ICE.…a také je tu ještě Země dobrodružství, Poseidonova vodní dráha, Země zámků či Čokoládová země……..Ve večerních hodinách odjezd
4 den: V ranních hodinách návrat
Fakultativně možno objednat: Ubytování ve 1/2 pokoji: 290,-Kč/ os./ 2.noci

 

stuttgart_strasbourg.pdf

Zpět